Cronos Med, Aron Cotrus 57, +40 751 202 536 | Clinica Dermalife, Sos. Bucuresti-Ploiesti 10, +40755223333     English

Procedee nechirurgicale de întinerire a feței


Tratamente anti-aging cu toxina botulinica si fillere tisulare

Procesul de imbatranire este in general cel mai vizibil la nivelul fetei, ducand la aparitia ridurilor, la scaderea volumului pometilor, accentuarea santurilor nazogeniene, laxitatea pielii si aparitia “pungilor” la nivelul pleopelor.

Putem combate toate aceste efecte ale trecerii timpului recurgand la proceduri minim invazive dar cu rezultate spectaculoase. Aici vorbim de injectarea toxinei botulinice, care sterge practic ridurile de expresie de la nivelul intregii fete si gatului, precum si de fillerele tisulare, adica acidul hialuronic in diverse concentratii, care augmenteaza pometii, buzele, umple santurile nazogeniene, si ridurile fine. Combinarea acestor proceduri duce la un rezultat frumos si natural.

Fiind substante resorbabile, efectul lor dispare in cateva luni pana la un an cand, daca v-a placut efectul folosirii lor, le puteti repeta. In clipa in care hotarati sa nu mai beneficiati de ele, nu se intampla nimic rau, ridurile nu se accentueaza, ci doar reveniti la starea initiala.

Depinde si cand incepeti sa apelati la aceste substante, pentru ca ridurile adanci sunt mai greu de corectat decat cele care apar doar cand musculatura mimicii se activeaza.

Dr. Crenguta Coman efectueaza aceste proceduri si crede in rezultate naturale, atunci cand va doriti un aspect mai tanar al fetei. Doar afland mai multe despre aceste substante veti descoperi cat de benefice sunt in “oprirea” timpului.


Card image cap

Pentru informatii corecte despre procedurile nechirurgicale de intinerire, va puteti programa la o consultatie.

E timpul pentru viitor – Liposculptura 4D

Tehnica si indicatia lipoaspiratiei s-au modificat foarte mult, in fiecare zi invatam lucruri noi si folosim device-uri noi. Ultimul trend in lipoaspiratie este asa numita Liposculptura 4D completata sau nu cu lipofilling in functie de caz.

© Crenguta Coman. Toate drepturile rezervate.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al dr. Crenguta Coman.