Cronos Med, Aron Cotrus 57, +40 751 202 536 | Clinica Dermalife, Sos. Bucuresti-Ploiesti 10, +40755223333     english

E timpul pentru viitor – Liposculptura 4D


Tehnica Dr. Coman, Liposculptura 4D, folosind tehnologia Body-Jet poate nu doar sa indeparteze grasimea nedorita, dar sa sculpteze fiecare parte a corpului, prin imbunatatirea conturului, marirea sanilor, feselor si altor zone. Liposculptura 4D remodeleaza corpul in cea mai mare siguranta, rapid si cu rezultate durabile.


Despre procedura

Liposculptura 4D este o procedura de lipoaspiratie asistata de tehnologie combinata cu arta chirurgului, prin care se sculpteaza in totalitate corpul pentru a obtine silueta dorita. Este ultimul trend in lipoaspiratie, fiind o procedura extrem de sigura, rapida si cu rezultate imbatabile.

Dupa multi ani in care a practicat lipoaspiratia clasica, cu rezultate frumoase, Dr. Coman, acum foloseste tehnologia Body-Jet, WAL (Water Assisted Liposuction) pentru a realiza o liposculptura 4D reala. Avantajele procedurii sunt multiple, fiind singura in masura sa conduca la asemenea rezultate. De ce este aceasta procedura atat de performanta?

Pentru a intelege clar avantajele ei, sunt importante detaliile despre grasime, ce inseamna mai exact lipoaspiratia water-assisted si de ce conteaza atat de mult tehnologia folosita.

4d liposculpture dr crenguta coman

Grasimea este un tesut foarte util in chirurgia estetica, dar atat de nedorit de foarte multe ori. Cu totii incercam sa nu ne ingrasam, sa reusim sa ne mentinem o silueta onorabila, dar in general nu prea reusim. Unii dintre noi nu au probleme cu greutatea ci doar anumite depozite adipoase incapatanate care nu vor sa dispara cu toata alimentatia sanatoasa si activitatea fizica. Ce facem atunci? Apelam la lipoaspiratie, dupa ce ne convingem ca dietele sau sportul nu ne ajuta. De modul in care reusim sa extragem aceasta grasime si sa sculptam corpul depinde rezultatul, dar si recuperarea si discomfortul asociat procedurii. Daca folosim o tehnica de aspirare a grasimii cat mai atraumatica, si intr-un timp scurt, celula adipoasa nu este distrusa, si poate fi folosita pentru a fi injectata in zonele unde este nevoie (fese, sani, fata, brate, regiunea pectorala, gambe, coapse), zone unde ea nu se va resorbi, ci va supravietui timp indelungat, integrandu-se in tesuturi. Tehnologia Body-Jet este capabila sa ajute chirurgul sa obtina aceste rezultate prin grija absoluta pentru tesuturi combinata cu o eficienta superioara a aspiratiei. Body-Jet a fost creat special pentru liposculptura 4D, realizand o lipoaspiratie blanda, dar in acelasi timp foarte eficienta, cu ajutorul apei - hidrodisectia tesuturilor fiind cea care conduce la recoltarea celulelor adipoase intacte - si tot el reuseste sa pregateasca aceasta grasime pentru lipofilling.


Inovatiile tehnologiei Body-Jet

In timpul lipoaspiratiei forta mecanica este mica, datorita puterii selective exercitata de aparat, aspiratia asigurata de water-jet este una moderata, canula este manevrata mai usor ceea ce inseamna confort atat pentru pacient cat si pentru chirurg.

Extragerea celulelor adipoase este exacta si atraumatica, lasand intacte structurile nobile, vase de sange, limfatice si nervi, reducand astfel timpul de recuperare si mai ales rata complicatiilor.

Faptul ca simultan se poate infiltra si aspira, cuplat cu folosirea unei cantitati mai mici de solutie de infiltrat (aprox. 70% mai putina solutie folosita pentru preinfiltrare) reduce stresul asupra tesuturilor.

Pentru lipofilling nu este necesara centrifugarea grasimii sau alte proceduri de prelucrare, scurtand astfel mult durata operatiei, dar cel mai important, calitatea grasimii recoltate ii asigura o viabilitate ridicata.

Amestecul celulelor adipoase in lipocolector imbunatateste calitatea grasimii recoltata din anumite zone cum sunt copasele si abdomenul. Celulele adipoase netratate sunt extrase direct si foarte usor din lipocolector.

Canulele cresc si mai mult inovatia sistemului water-jet, ele fiind master-pieces de tehnologie, fiind create special pentru Body-Jet. Ele detaseaza bland celulele adipoase de tesuturile din jur aspirandu-le in acelasi timp, acest lucru scurtand foarte mult durata operatiei si protejand celulele aspirate. In plus, presiunea jetului in forma de evantai poate fi ajustata in functie de structura tesutului conjunctiv. Rezultatul este ca tesutul adipos precum si vasele de sange si nervii sunt mult mai putin traumatizate. Grasimea recoltata in containerul special – LipoCollector – este doar decantata de fluid si poate fi imediat folosita pentru lipofilling.


Informatii pentru pacient

Procedura se poate efectua cu anestezie generala sau locala, in functie de magnitudinea interventiei, datorita tehnologiei atraumatice, operatia va fi fara durere. Ca pentru orice interventie chirurgicala este nevoie de un set de analize si un consult preanestezic.

Durata procedurii variaza intre o ora si 3 ore, daca este combinata cu lipofillig sau abdominoplastie, brahioplastie, mamoplastie, blefaroplastie sau lifting de coapse.

Perioada de recuperare presupune purtarea unui garment special pentru 4-6 saptamani, cu revenirea la activitatea obisnuita dupa 2-3 zile pana la o saptamana, in functie de tipul interventiei. Fiind o tehnica atraumatica, perioada de recuperare este scurta iar durerea minima. Datorita calitatii grasimii recoltate, pentru interventiile in care grasimea se utilizeaza pentru augmentare, daca rezultatul ne multumeste procedura nu trebuie repetata, rata de resorbtie a acesteia fiind doar de 20%.

Operatia se efectueaza in clinica Eliade, daca va fi cu anestezie generala veti ramane o noapte in clinica sub supraveghere. Clinica ofera si tratamente complementare, de exemplu masaj de remodelare, in perioada de recuperare, precum si solutii de ingrijire corporala profesionale.

Pentru orice informatie in plus despre Liposculptura 4D va puteti programa la o consultatie.

Card image cap

Liposculptura 4D remodeleaza corpul in cea mai mare siguranta, rapid si cu rezultate durabile.


Tehnica Dr Crenguta Coman

Procedee nechirurgicale de întinerire a feței

Dr. Crenguta Coman efectueaza aceste proceduri si crede in rezultate naturale, atunci cand va doriti un aspect mai tanar al fetei. Doar afland mai multe despre aceste substante veti descoperi cat de benefice sunt in “oprirea” timpului.

liposcultura 4d dr crenguta coman
© Crenguta Coman. Toate drepturile rezervate.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al dr. Crenguta Coman.