Cronos Med, Aron Cotrus 57, +40 751 202 536 | Clinica Dermalife, Sos. Bucuresti-Ploiesti 10, +40755223333     English

Experienta si practica chirurgicala


A terminat Facultatea de Medicina Generala a UMF Carol Davila din Bucuresti in 1999, iar din 2001 dupa examenul de rezidentiat, a devenit medic rezident chirurgie plastica, o specialitate pe care si-a dorit sa o practice dintotdeauna. In cei sase ani de rezidentiat, la Spitalul Clinic de Urgenta Universitar si Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri, a invatat tehnicile chirurgicale de baza pentru a putea rezolva cazurile de urgenta, dar si cronice.

Si-a dedicat acesti ani pentru a deveni un bun specialist, a acumulat cunostinte din toate domeniile chirurgiei plastice iar dupa e a devenit medic specialist in 2007 a activat in cadrul clinicii Proestetica, apoi la spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni”. Cazurile complexe tratate in aceasta perioada au stat la baza experientei de astazi. Din 2012 pana in 2017 a lucrat in cadrul sectiei clinice de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta “Sf. Ioan”, devenind medic primar in 2013.

Pasiunea pentru microchirurgie a condus si la finalizarea tezei de doctorat in acest domeniu atat de dificil al chirurgiei plastice iar experienta dobandita in cadrul Spitalului Chang Gung Memorial din Taipei, Taiwan sub indrumarea profesorului Fu Chan Wei si a echipei sale, a contribuit esential la rezolvarea multor cazuri complicate de microchirurgie reconstructiva.

In 18 ani de activitate a ramas in permanent contact cu evolutia mondiala a tehnicilor chirurgicale, oferind pacientilor toata indemanarea si stiinta acumulate. Congresele si workshopurile internationale la care a participat (Brazilia, Japonia, SUA, Spania, Italia, Portugalia, Belgia, Rusia, Taiwan) au fost surse de inspiratie si elemente importante de dezvoltare profesionala.

In prezent, interventiile de chirurgie estetica le efectueaza in Clinicile Eliade si Dermalife, cu accent pe chirurgia pleoapelor si conturului corporal.

Si pentru ca viitorul este astazi, dr. Crenguta Coman detine solutii inteligente, pentru rezultate naturale, pe masura asteptarilor, folosind tehnici chirurgicale avansate si adaptate fiecarui pacient.

Dupa toti acesti ani de practica sustinuta, a ramas acelasi suflet sincer, cald si intelegator, mereu aproape de problemele pacientilor.

Este membru activ al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania, al Societatii Romane de Chirurgie Estetica, precum si al ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery).


E timpul pentru viitor – Liposculptura 4D

Tehnica si indicatia lipoaspiratiei s-au modificat foarte mult, in fiecare zi invatam lucruri noi si folosim device-uri noi. Ultimul trend in lipoaspiratie este asa numita Liposculptura 4D completata sau nu cu lipofilling in functie de caz.

liposculptura 4d dr crenguta coman
© Crenguta Coman. Toate drepturile rezervate.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al dr. Crenguta Coman.