Cronos Med, Aron Cotrus 57, +40 751 202 536 | Clinica Dermalife, Sos. Bucuresti-Ploiesti 10, +40755223333     English

Abdominoplastie


Ce este abdominoplastia?

Este interventia prin care se indeparteaza excesul de piele si tesut adipos de la nivelul abdomenului, rezultatul fiind un abdomen plat si ferm. Tot in cadrul inerventiei se practica intarirea peretelui abdominal prin plicatura muschilor drepti abdominali.

Este o procedura complexa cu rezultate vizibile care are indicatie atunci cand exista un surplus serios de piele si tesut adipos in etajul inferior al abdomenului si o laxitate evidenta a peretelui muscular. In general, aceste probleme apar dupa sarcini multiple sau variatii mari in greutate. Este recomandata femeilor dar si barbatilor, care au o greutate stabila, o stare buna de sanatate, in principiu nefumatori.

Cum se desfasoara interventia?

Fiind o procedura complexa, anestezia generala este obligatorie. Durata operatiei este in medie 2-3 ore. In functie de anvergura procedurii, cicatricea poate fi mai mica sau mai mare, dar in final ea va putea fi ascunsa in lenjeria intima.

Indepartarea tesutului cutaneo-grasos in exces se face conform desenului preoperator, apoi se reaseaza tesuturile restante cu plicatura muschilor drepti abdominali. Atunci cand exista un exces evident de tesut adipos, se practica lipoabdominoplastia, care presupune combinarea cu lipoaspiratia pentru a subtia stratul adipos si a obtine o talie sculptata.

Liposculptura 4D se combina cu abdominoplastia pentru cazurile cu surplus cutaneo-grasos la nivelul intregului abdomen sau cu miniabdominoplastia pentru cele cu surplus mai mic si doar in etajul abdominal inferior.

Durerea in postoperator este moderata, se poate reveni la activitatea normala in aproximativ o saptamana – 10 zile.

Tehnologia Body-Jet ne ajuta in cazurile cu abdominoplastie pentru obtinerea celui mai bun rezultat.

Detaliile despre indicatie si rezultat le puteti discuta in cadrul consultatiei.


abdominoplastie

Tehnologia Body-jet ne ajuta in cazurile cu abdominoplastie pentru obtinerea celui mai bun rezultat.

Procedee nechirurgicale de întinerire a feței

Dr. Crenguta Coman efectueaza aceste proceduri si crede in rezultate naturale, atunci cand va doriti un aspect mai tanar al fetei. Doar afland mai multe despre aceste substante veti descoperi cat de benefice sunt in “oprirea” timpului.

© Crenguta Coman. Toate drepturile rezervate.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al dr. Crenguta Coman.